Zoek hier uw sleutel

Alphense Sleutel & Slotenservice

Welkom bij de Alphense Sleutel en Slotenservice!

Bij ons draait alles om uw veiligheid en gemoedsrust.

Al ruim 30 jaar zijn wij uw betrouwbare partner in Alphen aan den Rijn voor alles wat te maken heeft met de beveiliging van uw woning of bedrijfspand. Wat begon als een bescheiden onderneming, is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiend familiebedrijf waarbij de tweede generatie met trots het stokje heeft overgenomen.

Wij zijn gespecialiseerd in mechanische beveiliging, en dat is precies wat uw eigendommen nodig hebben om goed beschermd te zijn. Ons assortiment omvat een breed scala aan hoogwaardige beveiligingsproducten, waaronder gecertificeerde cilinders, kerntrekwerend beslag, meerpuntsluitingen en kluizen. Of u nu uw huis of bedrijfspand wilt beveiligen, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de hoogste normen voor veiligheid en kwaliteit.

Naast onze expertise op het gebied van woning- en bedrijfsbeveiliging bieden wij uitgebreide diensten op het vlak van autosleutels. Wij begrijpen dat uw voertuig een waardevol bezit is en dat het verlies van een autosleutel of een defecte sleutel een frustrerende situatie kan zijn. Of het nu gaat om keyless entry, afstandsbedieningssleutels of eenvoudige reservesleutels, wij hebben de expertise en de apparatuur om bijna alle autosleutels te repareren of extra exemplaren te leveren. Onze vakmensen zijn goed op de hoogte van de nieuwste technologieën en kunnen snel en efficiënt de benodigde oplossingen bieden. Wij staan klaar om u te helpen met al uw autosleutelbehoeften, zodat u met vertrouwen achter het stuur kunt stappen.


« terug