Zoek hier uw sleutel

Adverteren op deze site

Nieuw nu ook voor auto(sleutel)specialisten in België die afstandbediengen kunnen namaken.

KLIK HIER OM TE KIJKEN OF UW AUTOSLEUTEL GEMAAKT KAN WORDEN.

Autosleutelspecialist moeilijk te vinden !
Hier kan de consument zoeken naar sleutelmakers die een  reservesleutel -autosleutel - transpondersleutels -autosleutels - afstandbediening en elektroniche sleutels kunnen bijmaken.

Autosleutels.com is de site waarop mensen zoeken naar een mogelijkheid om een autosleutel te laten bijmaken. Bekend is dat veel mensen zoeken via Internet om uit te vinden waar dat dan mogelijk is.

Autosleutels.com is de site waarop alle auto's op type en bouwjaar zijn ingedeeld. Met enkele muisklikken is te zien of een autosleutel wel of niet kan worden gedupliceerd. Aansluitent kan   gekeken worden waar en door wie de betreffende autosleutel gemaakt kan worden.

Ook voor u als sleutelspecialist is het  mogelijk om uw gegevens  op deze site te vermelden. Vraag dan naar de mogelijkheden door een mail te sturen naar info@autosleutels.com  of per telefoon 0547-363709.

I.v.m. de zoekfunctie is het van belang dat u vermeld met welke transpondermachine u werkt. Bel eventueel voor meer info met 0547-363709.

Wij werken samen met de firma Cillekens importeur van Silca sleutels in Nederland, Belgie en Luxemburg.  Zij geven ons wekelijks input om de database van de autosleutels altijd up-to-date te houden.


Mvg, Autosleutels.com
          Schuurman Service Centrum
          Eddy Schuurman
          Markelo

 


De werking van een autosleutel met transponder.
Er zijn in auto's  vanaf de midden jaren 90 ,op aandrang van de verzekeringsmaatschappijen, transpondersleutels ingebouwd. Het doel  hiervan is om de diefstal van auto's terug te dringen.

Bijna elk merk auto heeft dus vanaf deze periode een ingebouwde transponder ook wel startonderbreker genoemd in haar auto's. Zo heeft dan ook nagenoeg elke fabrikant haar eigen merk en type transponder.

In een autosleutel wordt in veruit de meeste gevallen gebruik gemaakt van de z.g.  secundaire versie van de transponders.  Op het moment dat de autosleutel binnen het bereik van het radarveld rondom het contactslot komt moeten deze twee transponders elkaar herkennen. Is dit niet het geval dan zal de brandstoftoevoer niet tot stand komen en zal de auto niet starten.

Wat is een transponder
Een transponder is een elektronisch apparaat dat een bepaalde boodschap uitzendt, als antwoord op een bepaalde ontvangen boodschap. Het woord transponder is een samentrekking van de Engelse woorden transmitter (zender) en responder (antwoorder). Transponders worden veel gebruikt in de luchtvaart en de scheepvaart, in beide gevallen met als doel de verkeersleiding te vereenvoudigen. Transponders zenden autonoom periodiek een signaal uit, zogenoemde squitter, en/of reageren op een signaal dat door een secundaire radar wordt uitgestuurd. Als antwoord daarop sturen ze een signaal terug, dat informatie bevat over de identiteit van het voertuig waarin ze ingebouwd zijn.

Alles samengevat maakt dat de autosleutel van tegenwoordig een complex deel van de auto is geworden. Het namaken van deze autosleutels is echter ,in de meeste gevallen, wel degelijk mogelijk. Op de website www.autosleutels.com kunt u zien wie de apparatuur heeft om deze sleutels te kunnen maken.


Schuurman Markelo in de Media

  • Vakblad voor de schoen en sleutelspecialisten
  • Plaasing december 2010


Meeliften op succes van autosleutels.com

Tweehonderd gerichte extra klanten voor uw autosleutels per dag. Het zal menigeen als welhaast onwerkelijke muziek in de oren klinken. Toch is het bij de bekende website www.autosleutels.com gelukt. De hoeveelheid werk om een dergelijke site op poten te zetten is echter niet mals. Initiator en exploitant van de site is sleutelmaker Eddy Schuurman uit het Twentse Markelo. De 45 jarige ondernemer vertelt over de zwaarbevochten weg die leidde tot het huidige succes. Ook wijst hij op de mogelijkheden voor u om mee te liften op de kracht van autosleutels.com.

Uitdaging
Met een glimlach steekt Schuurman van wal:  'Autosleutels.com is ontstaan vanuit de vraag naar autosleutels bij ons in de winkel. Vanaf het begin van onze winkel in Markelo kregen we dagelijks telefoontjes met de vraag of we autosleutels konden maken met startonderbrekers. Veel van deze potentiële klanten vonden ons telefoonnummer op www.schoenmaker-schuurman.nl, de reguliere website van onze schoenmakerij. Dat al deze telefoontjes ten koste gaan van de besteedbare tijd mag duidelijk zijn. Daarom besloten we om de data – overgenomen uit de boeken van Silca en Duitman - om te zetten naar een eenvoudig Excel bestand, gesorteerd op merk, model en bouwjaar. Vanaf dat moment daalde het aantal telefoontjes en stegen de bezoekersaantallen op de website, hetgeen uiteraard de bedoeling was.

Filantroop
‘“Missie geslaagd”, zult u nu wellicht denken. “Rustig verder gaan met het maken van schoenen en sleutels.” Dit deed ik dan ook,’ vervolgt de ondernemer. ‘Tot het moment dat ik mijn data (Excel) bestand gekopieerd tevoorschijn zag komen op enkele sites van collega's. Ik ben zeker niet te beroerd om collega’s voort te helpen. Maar zelf het werk doen en een ander laten profiteren, hoeft wat mij betreft ook weer niet. Er kwam dan ook een moment waarop ik begon te denken of het anders kon. Ik heb eerst maar eens gecheckt of er nog een pakkende naam vrij was die ik zou kunnen gebruiken om een site op te zetten waarin de data beter beschermd konden worden. Autosleutels.com bleek nog niet geregistreerd te zijn.

Opstartproblemen
'Als er iets is wat ik onderschat heb, dan is het wel de tijd die het vervolgens vergde om de merken, modellen en bouwjaren van de auto’s te rangschikken en te digitaliseren. Tevens moest worden uitgezocht welke machines welke sleutels konden maken. Al met al een klus waaraan ik gedurende een volle winter en voorjaar al mijn vrije uurtjes heb opgeofferd', aldus de Markeloër. 'Een andere niet te onderschatten klus, is om te bewerkstelligen dat de grote zoekmachines op internet je weten te vinden. Iets wat nu nog steeds wekelijks mijn aandacht vergt. Na enkele cursussen gevolgd te hebben, dacht ik het wel aan te kunnen. Dacht ik...' overpeinst Schuurman. ‘Want ook nu nog laat ik er maandelijks een professional naar kijken om goed te blijven scoren. Na alle opstartperikelen overwonnen te hebben, was ik de trotse eigenaar van een - in mijn ogen - mooie duidelijke site. Een ander probleem diende zich op dat moment aan; hoe kom ik aan collega’s die willen betalen om ook op de site te staan?’

Deelnemers
Johan Muller van de Firma Cillekens uit Roermond was de eerste die de positieve kracht van autosleutels.com onderkende en onder de aandacht wist te brengen van zijn klanten. Schuurman: ‘Na een maand of zes hadden we op deze manier ongeveer tien schoenmakers op de site staan. Op dat moment zaten we maandelijks op circa duizend gerichte bezoekers. De uitnodiging van Cillekens om als gastexposant op de Vakbeurs in Arnhem te komen, was ook een moment dat ik niet snel zal vergeten. Alleen al op deze beurs kregen we dertig aanmeldingen. Hierna steeg het bezoekersaantal binnen zes maanden naar tweeduizend per maand. Wat ik als bijkomend voordeel ervaren heb, is dat ik nu ook van collega's te horen krijg wat er allemaal nog meer mogelijk is op het gebied van sleutels. Je eigen kennis krijgt een enorme impuls. Die kennis deel ik nu met deelnemers van autosleutels.com.’

Uw voordeel
Op dit moment hebben meer dan 200 collega sleutelmakers zich bij ons aangesloten en het gemiddelde aantal gerichte bezoekers ligt rond de 10,000 gerichte bezoekers per maand, en is nog steeds stijgend. Onlangs hebben we de miljoenste  bezoeker mogen ontvangen. 'Door onze lage overheadkosten, hebben we de instapkosten voor deelname erg laag weten te houden. Dit vinden we erg belangrijk, omdat we samen het sterkst staan. Het moet dus interessant voor iedereen zijn. Ofwel vrij vertaald: u moet er goed aan kunnen verdienen'. weet Schuurman. Deelname kan al vanaf 79.50 euro per jaar> Voor de prijs van slechts èèn a twee autosleutels staat u al een jaar lang vermeld op de site en profiteert u van de legio voordelen die autosleutels.com u biedt.' Bent u geïnteresseerd in deelname, check dan de verschillende advertentie mogelijkheden op autosleutels.com.
 


« terug naar de beginpagina