Zoek hier uw sleutel

Algemene voorwaarden

Schuurman Service Centrum I.E.S. Holding b.v.
Voordesdijk 1
7475 NW Markelo
IBAN/ Nummer:         NL57 RABO 01272.22.871
BIC Nummer:            RABONL2U.
Banknaam:               RaboBank
KvK nummer:            06075962

 

De website kan mogelijk gebruik maken van cookies om uw winkelwagen tijdens een online bezoek bij te kunnen houden en om uw naam en adres te registreren voor een volgend bezoek aan onze site. 

Wij zetten ons in om U een veilig verblijf te bieden op onze website. Op deze manier wordt de mogelijkheid tot diefstal, manipulatie en andere veranderingen in de informatie, die U bij ons achterlaat, tot een minimum gereduceerd.

 Elke toekomstige wijziging in ons privacybeleid wordt aangekondigd op deze pagina. Op informatie van U die wij voor het tijdstip van wijziging van ons privacybeleid van U ontvangen hebben, is het gewijzigde beleid niet van toepassing, tenzij U daarvoor ons toestemming hebt gegeven. Uw informatie valt derhalve onder het privacybeleid, dat geldig is op het moment dat U uw gegevens bij ons achterlaat. Als wij een nieuw beleid aankondigen zal de door U verstrekte nieuwe informatie, in relatie tot nieuwe bestellingen, vallen onder het geldende beleid op dat tijdstip.

 Schuurman Service Centrum en autosleutels.com doet er alles aan om de informatie die zij aanbiedt op deze site zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar geeft geen garanties t.a.v. de juistheid van de verstrekte informatie. Bezoekers en/of gebruikers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de op de site aangeboden informatie. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen. De getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie.

 Schuurman Service Centrum, Voordesdijk 1, Markelo