Zoek hier uw sleutel

Sleuteldienst Zwolle b.v.

Sleuteldienst Zwolle is opgericht in 1966, sinds die tijd zijn wij gevestigd aan de Spiegelstraat 2 in de binnenstad van Zwolle. Wij specialiseren ons in het maken van alle soorten sleutels. Wij leveren, monteren en geven ook advies met betrekking tot sloten, kluizen en beveiliging. Wij verzorgen dit voor particulieren en bedrijven. Wij verkopen ook messen, scharen en naamborden. Door de jaren heen is de Sleuteldienst Zwolle een begrip geworden, niet alleen in Zwolle maar ook in de regio en ver daarbuiten.

Als u gaat winkelen in het historisch centrum van Zwolle, is onze winkel zeker de moeite waard om ook eens binnen te stappen. Ons pand is duidelijk te herkennenaan ons uithangbord in de vorm van een grote sleu

Wij zijn aangesloten bij:

 

Het Nederlands - Sleutel en Slotenspecialisten Gilde

Het NSSG is opgericht in 1978 met als doelstelling het bevorderen van de bloei, de goede naam en het behartigen van de belangen van de gespecialiseerde SLEUTEL-, SLOTEN- en BEVEILIGINGSBEDRIJVEN. De leden vervaardigen alle soorten sleutels w.o. beschermde sleutels na overlegging van een eigendomsbewijs of machtiging, plaatsen sloten en beveiligen woningen, winkels, bedrijven enz. volgens de normen die daarvoor zijn gesteld.

Het N.S.S.G. is aangesloten bij de:

European Locksmith Federation (E.L.F.)

Waarbij o.a. ook zijn aangesloten: Belgie - Bulgarije - Denemarken - Duitsland - Engeland - Finland - Frankrijk - Italie - Noorwegen - Oostenrijk - Spanje - Zweden en Zwitserland.

Op deze wijze blijven wij op de hoogte van hetgeen in andere landen leeft, op het gebied van beveiliging. Meer informatie kunt u vinden op www.nssg.nl

 

 


« terug