Zoek hier uw sleutel

Service Centrum de oude leest

Nieuw in Glanerburg:
Servicecentrum “DE OUDE LEEST”. 

Per 1 juli 2013 zijn Henk en Jolande gestart met een servicecentrum aan de  Gronausestraat 1263. Dat adres staat in Glanerbrug al lange tijd bekend om het herstellen van schoenen, want voorheen was hier schoenmakerij Heer gevestigd. waar Henk en Jolande Olijve de zaak van hebben overgenomen. 

De winkel en extra services zijn helemaal ingericht en aangepast naar de behoeften van deze tijd. Het aanbod is heel divers, de keuze van het assortiment is groot en eigenlijk teveel om op te noemen. 

Henk is een vakspecialist; hij is al in zijn jeugd als leerling schoenmaker begonnen en heeft alle vakdiploma’s op zak. Gewerkt in loondienst, maar ook als zelfstandig ondernemer.
Toen het, voor zijn gevoel, tijd was voor iets anders is Henk zich op andere zaken gaan toeleggen; onder meer een nieuwe specialisatie: sleutels dupliceren.
Henk is zichzelf steeds op zijn vakgebied blijven professionaliseren, het bewijs is de bekroning in 2013 met goud: een wedstrijd voor vaklieden schoenreparaties op Europees niveau. 

Bij het Servicecentrum “DE OUDE LEEST” kunt u terecht voor schoenreparatie, maar ook voor orthopedische aanpassingen aan uw schoenen zoals hak en zool verhogingen. Natuurlijk ook voor de reparatie van tassen en bijvoorbeeld het vervangen van ritsen in leren jassen. Ook heeft het een ruim assortiment modieuze lederwaren en onderhoudsartikelen.   

Extra services:

  • Sleutelservice: met  geavanceerde apparatuur worden duplicaten van al uw sleutels gemaakt, van fietssleutel tot autosleutels met transponder (startonderbreker), tot  zelfs sleutels op certificaat. 
  • Vervangservice van accu-      en batterij: een uitgebreid assortiment van horlogebatterij tot nieuwe      accu voor uw laptop. 
  • Graveerservice Naamplaten      keuze uit 2600 modellen en kleuren 
  • Slijpservice: stompe      scharen of botte messen worden op professionele wijze geslepen.

 Kortom, u wordt van harte welkom geheten bij Servicecentrum “DE OUDE LEEST”

 

 


« terug