Zoek hier uw sleutel

Schoenmaker H. Potjes

Als gecertificeerd schoenmaker stellen we klantvriendelijkheid en een goede service voorop. Wij staan klaar voor uw vragen en gaan graag met u in gesprek om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Bij reparatie van schoenen en andere materialen, kijken we eerst of het nog de moeite waard is om te repareren, vervolgens geven we een prijsindicatie. Op deze manier kunt u ervoor kiezen om het te laten repareren of er van af te zien.

Naast schoenen repareren we ook tassen, jassen en lederwaren. We werken altijd met de beste materialen, zo zorgen we ervoor dat u weer lang plezier heeft van uw reparatie. Verder kunt u allerlei sleutels bij laten maken en hebben we een uitgebreid assortiment aan veters, riemen, lederwaren, inlegzolen, variatie aan schoenfournituren en nog veel meer. 

Tevens kunt u bij ons terecht voor aanpassingen aan confectieschoenen (hakverhogingen, afwikkelbalken,etc.). Als u twijfelt of iets mogelijk is te repareren /te maken is, kom altijd vragen voor u iets weggooit, er is meer mogelijk dan dat u denkt.


« terug