Zoek hier uw sleutel

Schoen en Sleutelmakerij Herman Meerholz

 Naast de basisklussen zoals het vastlijmen van een zool of het preventief aanbrengen van een stukje bescherming tegen slijtage, is Schoenservice Herman Meerholz ook het juiste adres om schoenen een grote beurt te geven. "Wij geven een mooie kwaliteitsschoen na intensief gebruik weer een tweede leven", aldus meester-schoenmaker Herman Meerholz.
Het team van Schoenservice Herman Meerholz heeft dan ook alle kennis en vaardigheden in huis om schoenen compleet te reviseren. "Zelfs de meest ingewikkelde reparatie kunnen we uitvoeren. Nieuwe hakken en een buiten- en binnenzool, herstel van het stikwerk en handmatige behandeling van het kostbare leer zorgen ervoor dat schoenen die op het eerste oog zijn versleten weer als nieuw zijn".
Sleutels Naast schoenservice is Herman Meerholz ook specialist op het gebied van sleutelservice. "Wij beschikken over geavanceerde apparatuur om de benodigde data van bijvoorbeeld autosleutels uit te lezen en de software voor de startonderbreking te kopiëren. Daardoor kunnen wij bijna alle (auto)sleutels tegen scherpe tarieven dupliceren".
Veelzijdig Naast de schoen- en sleutelservice biedt Herman Meerholz een zeer ruim assortiment aan lederwaren waaronder riemen, tassen en portemonnees. Tevens beschikt de winkel over een officiële pasfotoservice en is Herman Meerholz service punt van Textielservice Moderna. "Regelmatig zie ik een klant met onder de ene arm een paar schoenen en onder de andere arm een kostuum. Daar zit onze kracht: een hoop gemak onder één dak".

Gegevens: Schoenservice Herman Meerholz Europaweg 15, 7772 BN Hardenberg


« terug