Zoek hier uw sleutel

Harbrink Schoen en sleutelservice

Autosleutels, Professioneel, betaalbaar en snel

Wilt u een autosleutel laten bijmaken? Schoenreparatie Harbrink is dé specialist voor het professioneel bijmaken van een autosleutel. Sleutels van Schoenreparatie Harbrink bieden dezelfde kwaliteit als sleutels van de dealer, maar zijn veel goedkoper en vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Daardoor laat u bij Schoenreparatie Harbrink een topkwaliteit sleutel bijmaken voor lagere kosten én met een kortere levertijd.
Groot voordeel is dat u uw auto bij onze achterdeur kunt parkeren!

Autosleutel kwijt? Laat een sleutel bijmaken!

De meeste auto’s worden standaard met twee autosleutels geleverd: een sleutel met afstandsbediening en een reservesleutel welke vaak alleen een contactsleutel zonder  afstandsbediening is. Bent u één van beide sleutels kwijt en heeft u nog maar één sleutel over? Dan is het verstandig om een extra autosleutel te laten bijmaken, zodat u niet in de problemen komt wanneer uw laatste sleutel bijvoorbeeld defect raakt. Schoenreparatie Harbrink heeft een zeer uitgebreid assortiment autosleutels van vrijwel alle gangbare merken op voorraad (zowel origineel OEM als aftermarket),  waardoor u snel over een extra autosleutel beschikt.

Extra autosleutel bijmaken met Afstandsbediening

Bij Schoenreparatie Harbrink is het binnenkort ook mogelijk om een autosleutel te laten bijmaken met afstandsbediening. Mogelijk heeft u hierover al contact gehad met uw dealer. Wist u dat het bij Schoenreparatie Harbrink in veel gevallen meer dan de helft goedkoper is om een extra sleutel met afstandsbediening bij te laten maken dan bij de dealer?! Daarbij zijn vrijwel al onze sleutels uit voorraad leverbaar, terwijl de wachttijd bij uw dealer al snel twee weken bedraagt. Laat daarom uw autosleutel bijmaken via Schoenreparatie Harbrink!

Extra autosleutel bijmaken met startonderbreker (chip)

Ook het bijmaken van een autosleutel met startonderbreker is mogelijk bij Schoenreparatie Harbrink. Sleutels met startonderbreker (ook wel aangeduid als transpondersleutel) kunnen wij ter plekke voor u op maat slijpen/frezen als u uw huidige autosleutel meeneemt. U kunt hier gewoon op wachten: met een kwartiertje is uw nieuwe sleutel op maat gemaakt! Moet uw sleutel ook geprogrammeerd worden? Reken dan op circa twintig minuten extra wachttijd. 

Wat zijn de kosten voor het bijmaken van autosleutels?

De kosten voor het bijmaken van een autosleutel variëren per merk en per sleutel. Bij Schoenreparatie Harbrink kunnen we vrijwel alle autosleutels van gangbare merken (Opel, Peugeot, Volkswagen en nog veel meer) bijmaken voor prijzen die in veel gevallen meer dan de helft lager zijn dan bij uw dealer! Neem via Facebook contact met ons op om te vragen welke sleutels wij kunnen maken. Facebook Schoenreparatie Harbrink


« terug