Zoek hier uw sleutel

Schous Sleutelservice

UITGEBREID ASSORTIMENT SLEUTELS

 

In onze Sleutel- en Slotenservice winkel op de Gedempte Oude Gracht in Haarlem bieden wij een specialistische sleutel- en slotenservice aan. U kunt bij ons terecht met alle soorten vragen en opdrachten aangaande sleutels. Van het kopiëren van sleutels, tot de volledige beveiliging van uw huis, kantoor of garage. 

Wilt u een sleutel bij laten maken of bestellen? U bent van harte welkom. Of het nu gaat om huis-, kluis-, auto-, of gecertificeerde sleutels, de kans is groot dat wij deze voor u kunnen dupliceren.AUTOSLEUTELS

Schous dupliceert ook autosleutels (sleutels met een startonderbreker). Wij werken met een Silca RW4 in combinatie met de M-BOX. Met deze apparatuur kunnen wij de bestaande code van uw sleutel uitlezen en kopiëren op een nieuwe sleutel. 

Wij kunnen pas beoordelen of we uw sleutel kunnen dupliceren bij het uitlezen van de originele sleutel. Het kan dus noodzakelijk zijn dat uw auto in de nabijheid is. In dit geval kunt u op de Gedempte Oude Gracht even gebruik maken van een laad- en loshaven, voor de winkel van Schous. ERTIFICEERDE SLEUTELS

Als u niet wilt dat uw sleutel zomaar gedupliceerd kan worden, kunt u er voor kiezen om een cilinderslot aan te schaffen met een certificaat. Als u later een sleutel wil nabestellen dan kan dat op vertoon van dit door u verkregen certificaat. 

Bij het uitlenen van uw sleutel wordt het niet mogelijk voor iemand anders de sleutel te laten namaken zonder vertoon van het certificaat. Zo kunt u ook in de gaten houden hoeveel sleutels er in omloop zijn.


« terug