Zoek hier uw sleutel

Autosleutels Den Helder

Ook een nieuwe afstandsbediening kunnen wij voor u programmeren!

Een original look afstandsbediening of een universele van Silca het maakt ons niet uit wat u kiest.

Misschien heeft u net een andere auto gekocht met maar 1 sleutel, of bent u een sleutel verloren of kwijtgeraakt.

Bij ons kunt u nu voordelig een afstandsbediening laten programmeren en dat vele malen goedkoper dan bij de dealer!

Opnieuw programmeren en synchroniseren van uw sleutel met afstandsbediening.

als uw elektronische transpondersleutel niet goed werkt, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

U hoeft niet op zoek naar een dure autodealer – neem contact met ons op en deel zoveel mogelijk informatie van uw auto met ons zoals merk, type, bouwjaar, chassisnummer, eventueel een pin en sleutelcode. Hoe meer informatie hoe beter en sneller wij u kunnen helpen!

 

Terwijl u wacht maken wij een kopie van uw bestaande sleutel!

In elke auto zit tegenwoordig een zogenaamde transponder, deze zorgt ervoor dat de auto alleen kan starten als de goed transponder overeenkomt met de juiste auto. Dit is gedaan om diefstal tegen te gaan en wordt sinds 1996 in vrijwel elke auto toegepast.

Maar ook elk merk heeft zo zijn eigen transponder en beveiliging dus zijn er in van alle soorten transponders ook weer diverse verschillen. Wij kunnen elke gewenste transponder kopiëren.(een uitzondering daargelaten)

Ook het in-frezen of slijpen van uw sleutel is geen probleem, zelfs als u uw sleutel kwijt bent is dit mogelijk, hierbij heeft u dan wel weer de mechanische sleutelcode nodig die bij de auto werd afgeleverd toen hij nieuw was. heeft u deze ook niet meer dan kunt u die wellicht opvragen bij uw dealer.

U kunt naar de dealer gaan waar de auto is gekocht, wat een tijd- en geldrovende operatie is. Dat is vooral het geval wanneer rekening wordt gehouden met de kosten van het slepen van uw auto en de opgeblazen kosten die dealers meestal rekenen.

Of u kunt een praktisch en efficiënter alternatief volgen dat wij aanbieden! Dat is gebruik maken van onze dienst, terwijl u wacht maken wij  een geheel nieuwe sleutel voor uw voertuig.

Het vervangen van uw autosleutels hoeft u geen fortuin te kosten. Bij Autosleutels Den Helder bieden we vervangende sleutels voor uw voertuig tegen een veel lagere prijs – en een veel sneller gemak – dan bij welke autodealer dan ook. Ongeacht het type voertuig dat u bezit, ons autosleutelreparatiebedrijf kan u sleutels leveren die net zo perfect werken als de originele.

Wij bieden u een scherpe en eerlijke prijsopgave vooraf, zonder extra kosten.

Wij bieden de volgende services:

  • Vervangende sleutels direct gemaakt, vanuit code
  • Transponder sleutels Kopieren
  • Repareren of vervangen van sleutel mantel
  • Solderen van afgebroken schakelaartjes

« terug