Zoek hier uw sleutel

Volksbelang Eindhoven

Autosleutelspecialist Eindhoven
Wij hebben een zeer complete sleutelservice in Eindhoven tegen zeer concurrerende prijzen. Bij ons beginnen de prijzen van sleutels bij € 3,-. U zult dit nergens goedkoper vinden. Wij kunnen alles maken van huissleutels tot kluissleutels en transpondersleutels voor auto’s. Op alle sleutels kunt u wachten, behalve op het dupliceren van kluissleutels, als u deze ‘s ochtends brengt zijn ze aan het eind van de middag klaar. Ook voor het leveren van certificaatsleutels kunt u bij ons terecht. Een gecertificeerde sleutel moet bij de fabrikant besteld worden d.m.v. het certificaat, hier zit dus wel een levertijd aan vast. Met recht kunnen wij van Volkbelang zeggen de meest complete sleutelservice van Eindhoven te hebben.

Transpondersleutels

 

Vanaf 1996 zit verplicht in elke auto een startonderbreker die alleen gestart kan worden met een transpondersleutel met de juiste codes en insnijding van het sleutel profiel.
Voor het bijmaken van transpondersleutels in Eindhoven bent u bij ons op de juiste plek. Wij beschikken over moderne apparatuur om uw sleutel uit te lezen en te kopiëren op een nieuwe sleutel. Transpondersleutels van alle merken van de VAG groep (Volkswagen, Skoda, Audi en Seat) tot 2003 kunnen wij zonder problemen maken. Als u wilt weten of uw sleutel al te kopiëren is kunt u altijd even bellen of via deze website uw gegevens invullen. Sleutels met afstandsbediening kunnen we leveren voor al de onderstaande modellen.

Lege sleutelbehuizingen

 

Bij bijna alle huidige auto’s zit een sleutel met een afstandsbediening, hiervan kunnen de knopjes wel eens kapot gaan of bijvoorbeeld het klapmechanisme van de sleutel. Ook hiervoor hebben wij de oplossing in huis: lege sleutelbehuizingen. Wij maken dan de elektronica van uw originele sleutel in een nieuwe behuizing zodat u weer een sleutel hebt die volledig functioneert. Wij kunnen ook de batterijen vervangen van uw afstandsbediening.

Sloten

 

Naast sleutels hebben wij ook een groot assortiment sloten in Eindhoven. U kunt bij ons terecht voor hangsloten, diskussloten, fietssloten, cilindersloten, veiligheidssloten en beslag en zijn we dealer van M&C color modulair veiligheidscilinders en kunnen we alle sleutelprofielen van hen kopiëren. De cilinders waar wij mee werken hebben een skg** keurmerk. Deze cilinders zijn ook in gelijksluitende sets te maken, dit wil zeggen dat als u meerdere deuren met dezelfde sleutel wilt kunnen openen wij dit voor u kunnen maken. Het is ook mogelijk om gecertificeerde sloten te leveren, hier zit echter wel een levertijd op.

Volksbelang is de goedkoopste in de regio Eindhoven voor Sleutels en Sloten.Wij hebben een complete sleutelservice en kunnen bijna alle sleutels kopieren. Tegenwoordig zitten in alle autosleutels startonderbrekers. Dankzij onze moderne apparatuur kunnen wij de meeste van deze sleutels bijmaken. Wij updaten ons transponder apparaat regelmatig zodat we altijd de meest recente software hebben.
 
 
Wij hebben ook een groot assortiment cylinders en sloten van gerenomeerde merken op voorraad. De cylinders kunnen als u dat wilt gelijksluitend gemaakt worden. Zodat u met een sleutel alle sloten kunt openen.

« terug