Zoek hier uw sleutel

Uw vakzaak Willy Schellekens

Welkom op de website van Uw Vakzaak Willy Schellekens

 

Dorpswinkel "Uw vakzaak Willy Schellekens" nostalgisch, schoon en vernieuwend

Wij zijn verheugd u te melden dat "Uw vakzaak Willy Schellekens" in Gemonde, thans gerund door Joris Schellekens het nieuwe jaar goed is begonnen mede dankzij uw vertrouwen! 

Na de verbouwing vorige jaar en de uitbreiding in het tuinassortiment boven in de winkel zijn er begin dit jaar een drietal mooie dealerschappen aan het assortiment toegevoegd.

Uw vakzaak heeft een nieuw dealerschap in het vervaardigen van RVS en kunsstof naamplaten, signalisatieplaten maar ook fotoplaten en bijvoorbeeld onderzetters met uw eigen foto behoren tot de mogelijkheden.

Het tweede nieuwe dealerschap is dat van Aspen benzine, een benzine voor bijvoorbeeld kettingzagen en grasmaaiers waarmee de uitstoot ten opzichte van gewone benzine 99% schoner is. Ter vergelijking 1 kettingzaag op gewone benzine stoot evenveel benzeen (schadelijke stof) uit als 57 auto's terwijl 2 kettingzagen op Aspen benzine slechts evenveel benzeen uitstoten als 1 auto.

Het derde nieuwe dealerschap is van Hitachi (Semi) professionele electrische gereedschappen, en outdoormachines die vanzelfsprekend zoveel mogelijk op Aspen benzine zullen lopen.

Wij hopen u als klant nog vele jaren in onze winkel te mogen ontvangen, zodat "Uw vakzaak Willy Schellekens" een meerwaarde blijft voor Gemonde en omstreken.

We doen overigens nog steeds ons best om zo volledig mogelijk te zijn, maar mocht u nu echt iets missen laat het ons dan weten!

Al ruim 33 jaar uw vakzaak in de regio

Uw Vakzaak Willy Schellekens is gevestigd in het mooie dorp Gemonde. Eind November 1980 zijn wij gestart met onze winkel in ijzerwaren en gereedschappen en loodgietersmaterialen gevestigd aan de Laan ten Habraken 58 in Gemonde. In Oktober 1982 hebben wij onze winkel na aanbouw heropend. Door het wegvallen van collega winkeliers hebben wij ons assortiment in de loop der jaren uitgebreid. In april 1996 hebben wij onze winkel her-opend aan de dorpstraat 39 te Gemonde naar deze locatie hadden wij de assortimenten ijzerwaren, gereedschappen, hang en sluitwerk, verf en beits, electra, pvc en loodgietersmaterialen, fiets en tuinartikelen overgebracht. In Juli 1996 hebben wij toen aan de Laan ten Habraken 58 onze tweede winkel in Huishoud, Kado, Speelgoed en Schoolwaren geopend. Medio 2003 hebben wij onze twee bestaande winkels samen gebracht op de huidige locatie aan de Dorpstraat 39 te Gemonde.

Graag tot ziens in Uw Vakzaak!

Joris Schellekens, Anny Schellekens


« terug