Zoek hier uw sleutel

Schoen en sleutelmakerij Steenkamp

Sleutel duplicatie

Wie kent het niet? Een sleutel die afbreekt of kwijtraakt. Of een familielid of vriend die u graag een reservesleutel geeft.

Sleutels kunt u niet genoeg hebben.

Wij maken kopieën van uw sleutels in een handomdraai. Voor uw huis, schuur, fiets of kastjes. Voor elke sleutel is er een kopie.

Daarom hebben we een doorlopende actie op onze sleutels. Op elk volgend kopie ontvangt u namelijk extra korting!

 Ook autosleutels zijn geen probleem. We kunnen 95% van alle sleutels die nu op de markt zijn kopiëren. Dit betekent dat u geen honderden euro's kwijt bent bij de dealer voor een reservesleutel, maar er voordelig eentje bij ons kunt krijgen! Als een behuizing stuk is of een knop defect, kunt u bij ons terecht! 

 

 
 

Horlogeservice

 

Uw horloge. Een verlengstuk van uzelf. Het is een sieraad, een verfraaiing om uw pols. Wanneer uw horlogebandje versleten is, vindt u bij ons de mooiste nieuwe horlogebandjes. Leer, rubber, kunstof.. voor elk horloge hebben we een passend bandje.


Batterij leeg?

Wij vervangen uw batterijtje, zodat u weer bij de tijd bent! We bieden zelfs een levenslange garantie op de batterijtjes, zodat wanneer deze leeg is, u gratis weer een nieuwe krijgt bij inlevering van uw garantiekaartje.

 
 

« terug