Zoek hier uw sleutel

McFlek Waalwijk

McFlek biedt in al haar vestigingen een speciale sleutelservice aan. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie in sleutelmachines, is er geen sleutel die wij niet voor u kunnen kopiëren. Fiets- en bromfietssleutels, autosleutels met en zonder chip, startonderbrekers, oude kastdeursleutels, noem het maar op, McFlek kan met alle sleutels overweg!

 

 McFlek sleutelservice staat garant voor:
- Kwaliteit sleutels van het beste materiaal
- Ruime keuze tegen aantrekkelijke prijzen
- Snelle en gemakkelijke service

 

Hoe meer, hoe voordeliger!

Bij elke sleutel die u bij McFlek laat maken, krijgt u korting op de volgende kopie van dezelfde sleutel. Op deze manier kunt u zoveel kopieën laten maken als u maar wilt, de kostprijs van de sleutels wordt per stuk voordeliger!

 

De meest geavanceerde sleutelmachines!

Bij McFlek wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologische snufjes van Silca, de koploper op het gebied van sleutelmachines. Er is geen klus die deze sleutelmachines niet kunnen klaren onder gebruik van onze bekwame medewerkers.

Zoekt u een schoenmaker in Breda, Eindhoven, Rotterdam, Schiphol, Veldhoven, Veghel of Waalwijk? dan bent u bij McFlek aan het juiste adres! McFlek schoenmaker is de vakman voor al uw reparaties en onderhoud voor uw schoeisel. Bij ons werken er alleen afgestuurde schoenmakers en wij werken met de beste materialen en werktuigen.

De schoenmaker gebruikt alleen de beste materialen voor uw reparaties. Waaronder het excellente Arragon het eigen merk van Mcflek. Arragon is de perfecte garantie voor duurzame producten, de beste kwaliteit en optimale gebruikersgemak. Wilt u meer informatie over ons eigen merk? Bezoek nu Arragon

Nadat de schoenmaker uw schoeisel heeft gerepareerd zijn uw schoenen weer in topconditie. Uiteraard gebruiken wij alleen de beste materialen en de beste schoenpoets om uw schoeisel weer in top conditie te krijgen.

Als de schoenmaker uw schoeisel heeft gerepareerd garanderen wij u 6 maanden garantie op al uw reparaties. Niemand durft dit McFlek na te doen. Gegarandeerd 6 maanden garantie op all schoenreparaties bij vertoon van een garantiebewijs met de daarbij behorende bon van de reparatie.


« terug