Zoek hier uw sleutel

Kluspunt Someren

AUTOSLEUTELS

Met trots mogen we ons een van de grootste leverancier van de regio noemen

Onze sleutelservice in Someren gaat verder dan de gewone huis-, caravan- en motorsleutels. 

Met behulp van moderne apparatuur kunnen we ter plekke autosleutels van de meest gangbare merken en typen auto’s dupliceren.

De geavanceerde Silca M-Box maakt het zelfs mogelijk om sleutels met een ‘transponder’ te kopiëren en te programmeren. Dit kunnen we doen voor meer dan 90% van de autosleutels die op de markt beschikbaar zijn. En dat nog eens stukken goedkoper dan de autodealer!

Wilt u ook weten of wij voor uw auto een bijpassende sleutel kunnen maken? 
V
ul dan ons aanvraag formulier in en wij laten u zo snel mogelijk iets weten. of doe de sleutelcheck 

Reparatie autosleutel

Mocht uw autosleutel door het veelvuldig gebruik versleten zijn, en zijn de knopjes om de deuren op afstand te openen al helemaal versleten? 
Dan kunnen wij in veel gevallen deze voor u vervangen. Ook de mini schakelaartjes op de printplaat zijn door ons te repareren.  Let op: 

Op het internet zijn (klap)sleutel sets en lege afstandsbediening behuizingen te koop, waarvan de baard van de sleutel niet door ons gefreesd worden.
De reden is dat veel van deze sleutels van slechte kwaliteit zijn. De sleutels zijn veelal te hard van materiaal, waardoor de frezen van de machines te snel bot worden of zelfs breken of er zit maat verschil in..
Wij kunnen niet aan de sleutel zien, van welke kwaliteit materiaal deze gemaakt zijn. Wij hebben zelf voor de meeste automerken de behuizingen en de bijbehorende sleutelbaard in huis.


« terug