Zoek hier uw sleutel

Enorm Graat

969 is de grondlegger van het bedrijf, dhr. C.H. Graat, gestart met de verkoop van gereedschap en ijzerwaren. De winkel was slechts 60 m2 groot, maar na een aantal verbouwingen groeide de winkeloppervlakte naar 150 m2.
In 1991 is zoon Guido in het bedrijf gekomen en deed vader een stapje terug. Na enige jaren kwam er personeel bij en werd deze locatie te klein.
Dus werd in 2005 besloten te verhuizen naar het industrieterrein “De Zandstraat”  in Gemert. Dit pand heeft een winkeloppervlakte van 1000m2.

Sinds 1998 is “Enorm” een belangrijke schakel geweest in de ontwikkeling van ons bedrijf. Deze organisatie draagt zorg voor een breed assortiment op gebied van (elektrisch) gereedschap, ijzerwaren, elektra, sanitair en tuin. Als enige in de regio verkopen wij de kwaliteitsverf van Drost. U heeft de keuze uit verschillende soorten verf en latex en deze kunnen in de gewenste kleur gemengd worden. Verder vind u bij ons ruw hout, plaatwerk, meubelpanelen, vensterbanken, laminaat en wand- en plafondpanelen. In onze eigen zagerij maken wij het hout voor u op maat.

Verder bieden wij een uitgebreide sleutelservice.  Huissleutels en autosleutels kunnen worden bijgemaakt. Ook autosleutels met transponder.
In onze winkel vindt u een uitgebreid assortiment aan boutjes, schroeven, haakjes e.d. Deze zijn bij ons ook per stuk verkrijgbaar.
Naast een collectie deuren van het merk Austria, is er volop keuze in deurbeslag van Intersteel, Ferraro, GPF en Mandelli. Verder natuurlijk ook  brievenbussen en naambordjes. Ook voor een schuifwandkast van DSH en Garobe kunt U bij ons terecht.

Het is fijn als Uw huis er mooi uitziet, maar het is ook belangrijk dat Uw huis beveiligd is. Veilig voor inbraak, maar ook voor brand. Door een van onze medewerkers kan een beveiligingsadvies aan huis gegeven worden. Voor brandveiligheid hebben we o.a. rookmelders, koolmonoxidemelders en brandblussers in onze winkel.

Insectenwering is één van onze specialiteiten. Met name plissé deuren, rolhorren en inzethorren kunnen door ons op maat gemaakt worden. Wij leveren plissé deuren niet alleen voor de achterdeur, maar ook voor dubbele tuindeuren. Onze inzethorren passen voor houten, kunststof, aluminium en metalen kozijnen.
Nieuw bij ons zijn de werkschoenen van Grisport en Red Brick.

Ook  de echte houten klompen en de klompen van Strövels zijn aan ons assortiment toegevoegd, samen met (werk)laarzen.
Kortom,

IJzersterk in gereedschap, techniek, veiligheid én service.


« terug