Zoek hier uw sleutel

De Schoenmaker

Welkom op de website van de Schoenmaker in Son! 

De schoenmakerij     Bij De Schoenmaker in Son kunt u terecht voor reparaties van alle type schoenen. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van merken zoals Greve, Van Lier en Van Bommel schoenen. Ook bent u bij ons aan het juiste adres als het gaat om reparatie van exclusieve Engelse en/of Italiaanse schoenen.

Samen met de klant wordt in overleg bepaald welke reparatie(s) wenselijk is. En iedere reparatie wordt met evenveel zorg en kwaliteit uitgevoerd, of het nu gaat om een klein stikwerkje of het vervangen van leren zolen.

Wij begrijpen als geen ander dat schoenen persoonlijk zijn en u er gehecht aan kunt zijn. Uw schoenen zijn bij ons in vertrouwde handen en u zult verstelt staan van het resultaat!

 

Sleutelservice     Ook voor het dupliceren van sleutels bent u bij ons aan het juiste adres. Inmiddels kunnen we zeggen dat we gespecialiseerd zijn hierin. Door gebruik van zeer geavanceerde technologie in sleutelmachines zijn wij in staat zowat elke sleutel te kopiëren. Als het nu gaat om het bijmaken van fiets- en bromfietssleutels, autosleutels en motorsleutels met en zonder chip/ transponder/ startonderbreker, kastdeursleutels, huissleutels etc.,     wij kunnen met alle sleutels overweg!     Ook sleutels met een certificaat zijn door ons te bestellen.   Daarnaast kunnen we ook behuizingen van auto- en motorsleutels vervangen.


« terug