Zoek hier uw sleutel

De Sleutelcentrale

De sleutelcentrale in Groningen is een bedrijf dat al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in het maken van alle soorten sleutels en sloten. Sleutels voor o.a. uw auto, motor, (ook met startonderbreker)  huis en kluis. Met een voorraad van ongeveer 70.000 sleutels hebben we de juiste sleutel voor u in huis en hebben we hem toevallig niet! dan bestellen wij deze voor u.

Wij werken met  handmatige machines maar ook met diverse computergestuurde machines  zodat bijvoorbeeld de slijtage van uw oude sleutel niet overgenomen wordt maar weer, volgens de originele fabrieks specificaties wordt gefreesd dit geld ook voor gebroken en beschadigde sleutels. 

Kluissleutels worden bij ons computergestuurd gemaakt dit bied als voordeel dat de paskans veel groter is dan wanneer deze handmatig worden gemaakt . 

Met de computergestuurde machines kunnen  wij ook sleutels aan de hand van een sleutelnummer maken als er geen sleutels meer bij een slot zijn.

Veel bedrijven bestellen bij ons via de mail en geven de  sleutelnummers door en wij sturen deze dan dezelfde dag per post naar hun toe of ze halen deze bij ons in de winkel af  Heeft u wel een slot maar geen sleutel breng hem bij ons langs en wij maken er weer een sleutel bij dit kan o.a. voor scooter, motor, auto en huis sloten.   

Tevens kunt u vooralle merken gecertificeerde (beschermde) sleutels  bij ons terecht hiervan kunnen wij een groot aantal zelf maken en anders bestellen wij deze voor u bij de fabrikant. 

Ook leveren wij cilinders na op uw bestaande sleutel van vrijwel alle merken zoals mul-t-lockLips, nemef  dom enz. Deze cilinders vullen wij veelal zelf zodat u snel uw nieuwe cilinders krijgt. Tevens kunt u bij ons terecht als u een sluitplan wilt voor uw bedrijf of kamerverhuur u heeft dan 1 sleutel waar u overal mee in kan en personeel of bewoners hebben een sleutel die alleen de vertrekken opent waar zij in mogen .

Ook wij bouwen ook sloten om ingeval van sleutel diefstal! U brengt het slot bij ons en we maken er een andere sluiting in dit is vaak goed koper dan nieuwe sloten kopen . Ook voor revisie of reparatie van uw bestaande slot kunt u bij ons terecht. 

Naast het uitgebreide sleutel assortiment kunt u bij de sleutelcentrale ook terecht voor: huisdeursloten , brievenbussloten ,kastsloten, beslag ,kluizen ,sleutelhangers, graveerwerk en emaille borden, fietssloten ,hangsloten, Victorinox zakmessen etc.   

  


« terug