Zoek hier uw sleutel

Enorm Brattinga. Ijzerwaren, gereeschap en Sleutels

SLEUTEL SERVICE
Wij zijn u graag van dienst voor het bijmaken van een enkele cilinder (op uw eigen huissleutel) tot aan het leveren van complete sluitplannen, of het maken van uw bootsleutel met baard.
Tevens kunnen wij sleutels bij maken, in alle soorten en maten. Van een simpele huissleutel tot aan geavanceerde transpondersleutels voor personenauto's, bussen, motors en vrachtauto's.
Ook het bijmaken en/of bestellen van sleutels met certificaat (pasje) is mogelijk bij ons.

SLIJPSERVICE
Wij staan garant voor het vakkundig slijpen en/of repareren van uw zagen, beitels, zaagkettingen, frezen, scharen, veescheermessen, kartelen en slijpen van keukenmessen
Het slijpen van schaatsen met een speciale rondingsmachine, ook ijshockey en Easy gliders.

REPARATIE SERVICE
Wij beschikken over een eigen reparatieafdeling die is voorzien van vakbekwame medewerkers. 
U kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van uw bij ons aangeschafte grasmaaier of ander machines
Wij streven naar een zo snel mogelijke afhandeling van uw reparatie. 
Daarom is het goed te weten dat vele courante onderdelen in ons magazijn op voorraad liggen.

GARAGE DEUREN ELECTRISCH
Centurion Garagedeuren
Wij leveren en installeren garagedeuren van hoge kwaliteit tegen een gunstige prijs. Voor ieder type garage hebben wij een perfecte deur die weinig tot geen onderhoud vraagt. De kwaliteit van de gebruikte materialen staan garant voor een zeer lange levensduur. Centurion garagedeuren: een passende deur voor uw garage, kunt u vinden in Joure

Centurion: voordelige garagedeuren in Joure
Een garagedeur op maat is vaak verrassend voordelig. Door onze moderne productietechnieken en gebruik van hoogwaardige materialen zijn wij in staat om garagedeuren te leveren tegen een zeer scherpe prijs die zeer weinig tot geen onderhoud vergen. Hier geven wij natuurlijk een uitgebreide garantie op. Op die manier levert niet alleen de aanschaf maar ook het bezit en gebruik van uw garagedeur u veel voordeel op.

Centurion: groot assortiment garagedeuren in Joure
Vanwege de ruime keuze voor uw garagedeur aan materialen zoals hout, RVS, aluminium, verzinkt staal en de vele stijlen, mogelijkheden en manieren van afwerking hebben wij hier een aantal voorbeelden van garagedeuren gepresenteerd. Ook vindt u hier informatie over veiligheid, het Politie Keurmerk, isolatie en mogelijkheden voor de inbouw van onze garagedeuren.
Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen over een garagedeur die aan al uw wensen voldoet.
Garagedeuren Centurion Brattinga Jour


« terug