Zoek hier uw sleutel

De Sleutelspecialist

Sinds 1918 is de Sleutelspecialist actief in het leveren, monteren en het geven van advies met betrekking tot sloten, sleutels, brandkasten en beveiliging. Wij verzorgen dit voor particulieren en bedrijven.

Voor het openen repareren vervangen van Uw (cilinder) sloten en het open en repareren van Uw brandkast/kluis zijn wij 24 uur per dag 7 dagen in de week beschikbaar. Onze uiterst bekwame en gescreende monteurs doen dit professioneel en discreet.

In onze winkel in de Sint Jacobsstraat 10 te Leeuwarden vindt u een ruim assortiment sleutels ,sloten, hang-en-sluitwerk,meubelbeslag, naamplaatjes, plakletters.

Wij hebben de grootste en meest uitgebreide showroom van Noord Nederland met 65 modellen brand en braak werende kasten, waarde kluizen, vloerkluizen, afstortkluizen, datasafe's, wapenkasten, Laptop safe's, sleutelkluizen en sleutelkasten.

Wij kunnen deze als u dat wilt bezorgen en/of monteren. 

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor het dupliceren van uw (huis/fiets/scooter/auto/boot/kluis/meubel)sleutels. Voor het dupliceren van zogenaamde beschermde sleutels dient U ten alle tijde het veiligheid certificaat te tonen.

Wij doen dit terwijl u wacht, met de modernste computer-gestuurde machines en met aandacht voor detail.


« terug