Zoek hier uw sleutel

Slotenexpert Meijering

Slotenexpert  Meijering is uw slotenspecialist  in bouwkundige beveiligingen, toegangscontrole, sluitsystemen, sleutels en sloten.

* Als sleutelspecialist kunnen wij nagenoeg alle sleutels bijmaken, voor cilindersloten van woning en bedrijf maar ook een autosleutel bijmaken met of zonder transponder is geen probleem, bent u een autosleutel kwijt? Wij kunnen vaak op het bestaande slot een sleutel bijmaken, breng het slot bij ons en onze sleutelspecialisten doen hun best.
* Tevens leveren wij het juiste type kluis of datasafe voor het beschermen van waardevolle goederen tegen diefstal of brand.
*  Tot onze unieke service behoort het openen van vrijwel alle sloten, deuren en vele andere afgesloten objecten . Onze technische dienst is hiervoor 24 uur per dag bereikbaar en beschikbaar .
*  Ander slot nodig? wij helpen u bij het vervangen van uw sloten
*  Advies, levering en montage wordt door  Slotenexpert Meijering in eigen beheer verzorgd.
*  Een passende totaaloplossing is wat u van  Slotenexpert  Meijering mag verwachten. Gedegen en uitgebreide product- en applicatiekennis  als slotenspecialist stellen ons hiertoe in staat. Zorgeloos gebruik realiseren wij door kwaliteitsproducten te leveren en deze op professionele wijze te monteren. Ruim 20 jaar ervaring maakt dat wij  als slotenspecialist deze garantie kunnen geven. Het leveren van kwaliteit en een prettige behandeling zorgen ervoor dat u een tevreden klant wordt en bl

« terug