Zoek hier uw sleutel

Schoenherstellingen-Sleutels-Sloten Vloemans

Slotenmaker Brasschaat (Vloemans)is beschikbaar voor al uw depannages van deur & raamsloten in Brasschaat en rond Brasschaat.  Wij zijn erkend slotenmaker en ook voor het bijmaken van sleutels kunt u terecht bij slotenmaker Brasschaat (Vloemans).
Als u een slotenmaker nodig hebt in de omgeving van Brasschaat vindt u op deze website alle informatie over slotenmakerij, sleutels, toegansbeveiliging, goederenbeveiliging, stempels, graveerwerk, slijpwerk, nummerplaten & schoenherstellingen.
Wij zijn niet alleen actief in Brasschaat maar ook in Merksem, Kapellen, Brecht, Sint-Job in't Goor, Schoten, Schilde, Hemiksem, Schelle, Niel, Boom, Aartselaar, Hoboken en natuurlijk Antwerpen.

Flor Campaert , zaakvoerder , en reeds vanaf 1968 in het schoenmakersvak , maakt er een erezaak van , alle schoenen zo dicht bij de nieuwstaat terug aan de klant te overhandigen. Hierbij  bijgestaan door dochter Ruth en een vaste medewerker , staan wij garant voor een zorgvuldige bediening en bijstand voor de keuze van de juiste onderhoudsprodukten voor uw kostbare schoenen.
Sins 1997 ERKEND VAN BOMMEL en AMBIORIX HERSTELLER . Dit wil zeggen dat wij de originele materialen van deze twee gerenomeerde schoenmerken mogen gebruiken. Ook handtassen - rugzakken en reistassen verdienen onze aandacht. Onze leuze is dan ook ,,Vloemans,kenmerk voor vakwerk.

EEN LEVEN VOL SCHOENEN

Flor Campaert kreeg de vakkennis voor schoenen al op jonge leeftijd mee. Met zijn vader, die schoenhandelaar was, ging hij al op jonge leeftijd mee op markten staan. In 1976 maakte hij de stap naar een eigen schoenmakerszaak in Hemiksem. In 1997 zag hij de kans een bestaande zaak genaamd Vloemans, gelegen in het centrum van Brasschaat, over te nemen. "Hier had ik het voordeel van een goed draaiende zaak, waarin ik meer groei zag.", vertelt hij. "Vier jaar later hebben we de zaak dan verhuisd naar het huidige pand, dat ik volledig naar mijn hand kon zetten en moderniseren.”

UITBREIDING PRODUCTEN EN DIENSTEN

Flor introduceerde er ook nieuwe diensten en producten, zoals sleutels, slotenmakerij, graveerwerk, nummerplaten, stempels en onderhoudsproducten. Vloemans behaalde ook de erkenning als kwaliteitsschoenmaker bij Van Bommel en Ambiorix, waardoor de zaak de originele materialen van deze fabricanten mag gebruiken. “Sinds kort bieden we ook droogkuis aan. De mensen brengen hun textiel hier binnen en wij laten die door een extern bedrijf reinigen." Voor Flor is een moderne schoenmakerij dan ook een echt servicepunt. "Het biedt een kruisbestuiving, want mensen komen hier om verschillende redenen over de vloer. Op die manier zorgt dit voor meer promotie en een meeromzet."

2500 VERSCHILLENDE SLEUTELS UIT VOORRAAD

Voor de modernisering van Vloemans investeerde Flor in nieuwe volledig computergestuurde sleutelmachines van Keyline en Versa. "Op die manier kunnen sleutels sneller én juister worden gemaakt en kunnen sleutels met certificaat vlotter worden afgeleverd." Nu kunnen meer dan 2500 verschillende types sleutels meteen uit voorraad verkregen worden. Ook kunnen veel sleutels nu ook op afstand besteld worden. De klant moet zijn sleutel dus niet altijd op voorhand binnenbrengen.


« terug