Zoek hier uw sleutel

Schoen- en sleutelservice Luc

welke sleutels maken wij...

Bij ons kan U terecht voor 90% van alle sleutels.... natuurlijk maken wij alle soorten gewone sleutels bij. Hebben wij ze niet, dan kunnen we ze u wel bezorgen. Baardsleutels voor oudere deuren, kruissleutels voor o.a. bijzetsloten op deuren.

 

Heeft U regelmatig grote aantallen van sleutels nodig? Geef ons een seintje .  

 

Wij kunnen u vlug helpen  . Appartement, syndicus,beheerder ? Regelmatig een cilinder en sleutel nodig?   contacteer ons

 

Sleutels voor veiligheidscilinders. Abus, Cisa, Dom, Iseo, Kaba, MulTi-lock, Sts, Tesa, Viro, Vachette e.v.a. waarvan het certificaat vervallen is en waar de sleutels vrij te verkrijgen zijn maken wij direct.

 

Veiligheidssleutels met certificaat kan U bij ons bestellen van alle merken...levertijd hangt af van het merk.

 

Autosleutels zijn sinds 1995  uitgerust met een transponder startbeveiliging onder de vorm van een microchip ( niet verwarren met de afstandsbediening). Wij zijn uitgerust met een van de meest recente codeermachines op de markt waardoor wij een heel groot deel van deze sleutels op voorraad hebben en kunnen maken. Er zijn natuurlijk uitzonderingen waarbij de automerken de code's niet vrijgeven zoals sommige modellen van Bmw, Mercedes, Range Rover, Mini. Kom binnen en wij kunnen U direct vertellen of Uw sleutel bij te maken is.

NIEUW : 

Binnenkort maken wij ook een nieuwe afstandsbedieningen voor wagens, lichte vrachtwgens of mobilhomes.  Afstandsbediening gestolen, wij programeren uw oude met een nieuwe code en maken een extra afstandsbedining voor uw wagen .

 

Fietssleutels zoals Axa, Trelock, Abus, Burg Wachter zijn natuurlijk ook geen probleem.  Puntgeboord, slangenfreessleutels, sleutels op numer of code kan ook. Wij bezitten een van de nieuwste codemachines op de markt waarmee we alle platte , puntgeboorde of slangefreesde sleutels kunnen maken op sleutelnummer of code.

 

Een sleutel die niet goed meer werkt kunnen wij uitscannen met onze sleutelscanner om b.v. te kijken waar de fouten zijn en deze dan opnieuw volgens de originele uitsnijding te maken met onze codemachine. Sleutel verloren van b.v. een topkoffer van de wagen ? Kom langs met de sleutelnummer, welke U vindt op het slot, en wij maken U een werkende sleutel.

 

Wij maken ook tubular sleutels bij. Dit zijn ronde korte sleutels met een diameter van ongeveer 9 mm. Deze sleutels worden gebruikt voor o.a. Hangsloten, schijfremsloten voor motoren, Harley Davidson contactsleutels, Bullock autobeveiliging e.v.a.

 

Wij maken ook kluissleutels  e.d.meer. Dit zijn sleutels waar langs beide kanten een getande baard voorzien is.


« terug