Zoek hier uw sleutel

Sleutel Express

Over Sleutel Express

De ervaren slotenmakers van Sleutel Express zijn gespecialiseerd in het openen, repareren en vervangen van elk type slot. Wij werken met vaste en eerlijke tarieven en zijn 24/7 in heel Goes en omstreken in te schakelen. Al onze sloten zijn uiteraard gecertificeerd met het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Kortom, schakel direct Sleutel Express in!

Het werk wat we leveren doen we altijd met precisie. We komen in uw privé omgeving en gaan daarom respectvol met uw spullen om. U hoeft zich geen zorgen te maken over achterstallig of half werk. Wij leveren een complete oplossing. Ook kunnen wij u garanderen dat wij uw deur altijd schadevrij kunnen openen. Het kan echter voorkomen dat de situatie om meer tijd vraagt. Wij nemen deze tijd dan ook graag om de beste kwaliteit te leveren.

Een stevig slot op de deur is essentieel om uzelf en uw spullen goed te beschermen.
Wilt u graag nieuwe sloten laten plaatsen omdat de oude niet veilig genoeg meer zijn? Of staat u voor een dichte deur omdat u uw sleutels verloren bent? Neem contact op met Sleutel Express. Met ons vakmanschap is uw probleem snel weer opgelost!


« terug