Zoek hier uw sleutel

autosleutel.nu

Het aantal inbraken per jaar is in Nederland de afgelopen jaren fors gestegen. U kent vast wel iemand in uw omgeving die het slachtoffer is geweest van een inbraak. Misschien hebt u er zelf wel eens mee te maken gehad. Des te meer reden om de nodige maatregelen te nemen zodat uzelf en uw bezittingen veilig blijven.
autosleutel.nu uit Volendam is al jaren specialist in alles op het gebied van beveiliging. Van het kopiëren van uw sleutel tot het opzetten van een compleet beveiligingsysteem voor uw woning of bedrijfspand. Wij bieden u unieke totaalpakketten voor elk beveiligingsprobleem.

Waterland beveiliging biedt alles wat u maar kunt wensen om uzelf en uw bezittingen te beschermen. Van kluizen tot alarminstallaties en van kogelwerende beglazing tot camerasystemen. En loopt u het liefst geen enkel risico? Wij bieden u totaalpakketten en beveiligingsprogramma’s totaal afgestemd op uw situatie. Voor zowel particulieren als bedrijven. Hieronder een overzicht van alle mogelijkheden:

  • Sleutelduplicatie (ook als uw sleutel kwijt is, kunt u ons 24 uur per dag bellen om uw deur te openen)
  • Onbeschadigd openen van kluizen, kluisdeuren en brandkasten van elk type (no cure no pay)
  • Elektronische toegangscontrolesystemen
  • Inbraak- en kogelwerende beglazing
  • Verkopen en plaatsen van kluizen, safes en brandkasten + onderhoud
  • Leveren en plaatsen van alarminstallaties en camerasystemen

Verder verzorgen wij complete beveiligingsplannen voor grote bedrijven, winkelketens en VIP’s. En mocht u daar behoefte aan hebben, bieden wij via onze partners een service voor het opsporen en plaatsen van volg- en afluisterapparatuur.


« terug