Zoek hier uw sleutel

Bouwcenter Budel BV

Op de grens van Noord-Brabant, Limburg en België ligt Budel, de plaats waar Bouwcenter Budel gevestigd is: een groothandel gespecialiseerd in technische en bouw gerelateerde producten. De medewerkers hebben jarenlange ervaring in de branche en geven gericht advies.

Het assortiment hang- en sluitwerk is gebaseerd op renovatie en nieuwbouw waaruit onze klanten ruime keus hebben. Alles om uw deur volgens de nieuwste trends en voorschriften sluitend te maken.

Onze sleutelservice is hier een onderdeel van, vakmanschap in combinatie met ondersteunende machines en technologie, bestaande uit o.a.: een sluitplan samenstellen, cilinders gelijk sluitend maken en sleutels kopiëren. Het nieuwste op dit gebied zijn de autosleutels met een elektronische codering, waarvan we het gros kunnen uit- en inlezen. Dit houdt in dat we uw originele sleutel uitlezen en deze code installeren in een gekopieerde sleutel. De kosten van zo’n sleutel zijn beduidend lager dan bij de dealer.  

Hebt u maar één sleutel van uw auto, is hij krom of gebroken? Kom ons een bezoekje brengen, uw probleem is onze uitdaging! 

Bouwcenter budel

Burg. Van Ginnekenstraat 20
6021 AJ Budel
T. 0495-496369
F. 0495-493822
E. info@bouwcenterbudel.nl


« terug