Zoek hier uw sleutel

Wielinga voor Vakwerk vof

Wielinga voor Vakwerk – Sleutelsenslotengroningen. 

Wielinga voor Vakwerk is naast een uitgebreid gesorteerde ijzerwaren en gereedschappen detailhandel de laatste jaren steeds meer sleutelspecialist geworden met zo'n 3000 profielen op voorraad, en wij doen ons best om met nieuwe sleutelprofielen zo up-to-date mogelijk te zijn en hebben wij Uw sleutel niet dan is deze vaak wel snel te bestellen.

Daarbij zijn wij voorzien van moderne up-to-date sleutelmachine's van Silca voor de diverse sleutelmodellen of U nu een gewone huissleutel wenst of een boring sleutels het is nagenoeg allemaal mogelijk en veelal klaar terwijl U wacht en ook voor het nabestellen van nagenoeg alle merken certificaatsleutels bent U bij ons aan het goede adres.

Daarnaast hebben wij ook de mogelijkheid tot het dupliceren van vele modellen transponder autosleutels en het eventueel naleveren van vele modellen originele autosleutelbehuizingen. 

Tevens hebben wij een Slotenservice voor het oa het vervangen van Uw defect huisdeursloten of het plaatsen van oa bijzet en meerpuntssloten met daarbij als enige in Groningen een mobiele sleutelservice zodat wij U direct weer van voldoende sleutels kunnen voorzien bij Uw nieuwe slot. 

Ons moto is Onze Service, Onze Kracht !! “


« terug